Vill du bli medlem?

Bli medlem – nya rutiner för klubbar

I och med att det nya medlemssystemet erbjuder direktbetalning är det nu nya rutiner för klubbar (och medlemmar) gällande bli medlem:

Klubbarna ska inte ta in betalningar av medlemsavgifter under första året.

Personer som vill bli medlem hänvisas till Membersite https://brukshundklubben.membersite.se där de själva kan teckna medlemskap och betala medlemsavgiften direkt via Swish. Kortbetalning kommer att aktiveras i närtid som alternativ till Swish.

Denna rutin gör att det inte blir någon fördröjning av medlemskapet som vi haft förut eftersom medlemmen kan betala direkt.

Bli medlem

För att bli medlem i (fyll i ert klubbnamn) klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se

Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem”

Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap – Bli medlem i vänstermenyn.

På förbundets hemsida https://www.brukshundklubben.se/bli-medlem finns en guide som visar hur man blir medlem.

 

ORDINARIE MEDLEM: 550 kr

FAMILJEMEDLEM: 100 kr

LOKAL AVGIFT FÖR år 2024: 150 kr

I medlemsavgiften till SBK ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt. Alla medlemsskap är fullgoda och ger samma rättigheter.Förbundsavgiften är fn 400 kr per år inom Sverige. I den ingår bl.a 6 nummer av tidningen Brukshunden. Den lokala avgiften som fn. är 150 kr går till Åsele BHK eller rasklubben. Distriktet tar 50 kr/medlem. Således får klubben behålla 100 kr av den totala avgiften.

Avgiftens storlek varierar mellan lokalklubbarna.

MEDLEMSSKAP

Ordinarie medlemsskap betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar Du bara en förbundsavgift men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlemsskap betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i familjen, i samma hushåll, redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar.

Ungdomsmedlemsskap är mellan 7-25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom och välj ÅSELE BRUKSHUNDKLUBB som specialklubb. Då får du två medlemsskap för priset av ett.

Läs mer på SVERIGES HUNDUNGDOMS HEMSIDA. https://www.skk.se/sv/SHU/