Under tisdagskvällen genomfördes årets årsmöte i klubbstugan. Mötet var relativt välbesökt:
Verksamhetsberättelse, ekonomisk berättelse och mål för 2022 klubbades igenom.  Ekonomin är som vanligt det stora bekymret. Månatliga utgifter som el, vatten och avlopp ska betalas och under pandemin har inkomsterna varit små.  Styrelsen är mycket tacksam över de medlemmar som prenumererar på Bingolotter. Det ger en liten men välbehövlig inkomst.
Under år 2021 har Scherdins finance Group AB sponsrat klubben med att inte ta betalt för sina tjänster och för detta är styrelsen ytterst tacksam.

Medlemsavgiften klubbades oförändrad, 550 kr per år och medlem. Av dessa 550 kr får vi behålla 100 kr. Förbundet tar 400 kr och distriktet 50 kr.

När det gäller kurser och utbildningar  beslutades om valpkurs, allmänlydnadskurs, rallylydnadskurs samt nose work kurs. Även en kurs i den nya sporten Hooper planeras. Under mötet föreslogs en tävlingslydnadskurs och den kan genomföras om det finns intresserade samt allra viktigast; instruktör att tillgå.

På tävlingssidan planeras 2 appell spår tävlingar, rallylydnad under Åsele Marknad (Marknadsskallet) samt Nose Work 1,11 och 111 under året.

Som avslutning lottades de julklappar ut som blev över från medlemsmötet. Sex lyckliga vinnare fick var sin julklapp att ta med hem.

Klubbens ordförande Barbro tackade till sist Roger för att han än en gång ställde upp som mötesordförande och överräckte chokladask samt en mössa med klubbens märke.

Nästa aktivitet på klubben är studiecirkeln som startar 2 mars.