Vilken festlig och härlig dag och kväll vi fick när vi firade klubbens 50 år! Under Öppet hus besöktes klubben av många Åselebor som bjöds på tårta, lotterier och tipsrunda med finfina vinster. Distriktet representerades av David med dotter som också demonstrerade mondioring. Några åskådare blev så inspirerade att dom ville pröva på som figuranter! Dom är nog lite blåslagna idag!

Under jubileumsmiddagen berättade Barbro bl.a om klubbens nya sporter, Nose work och rallylydnad. Bildspel från klubbens 50 år visades också och som kronan på verket filmen om Marknadsskallet från 1982.
Ulla berättade om hur det hela startade och glädjande nog fanns en av klubbens grundare på plats; Tord Dahlberg som berättade om klubbens första stapplande steg.
En sådan kväll blandas glädje med vemod. Tankarna går osökt till de pionjärer som inte finns bland oss längre.. Utan dom skulle vi inte vara där vi är idag.
Vi tänker tacksamt på Ove Burström, Inge-Bo Agerhäll, Carl-Åke Eriksson, Irma Malmbo, Sonja Sjölund, Arline Persson, Åke Dahlberg, Svante Strömberg och Ingemar Lindberg.
Nu börjar nästa epok i klubbens historia och vi tar nya tag!