Äntligen fick vi samlas till ett medlemsmöte och trots kylan  (-25 på vissa ställen )  var det många som kom för att delta. Vid mötet informerade styrelsen om de aktiviteter som arrangerats under året bl.a. kurser, tävlingar och prov. Medlemmarna fick info från ordföranden ang. diverse inköp som gjorts till klubben bl.a. robotgräsklipparna, snålspolande toaletter samt mössor med klubbemblem. Styrelsen arbetar även med ett klubbtryck som kan tryckas på valfritt plagg. Styrelsen berättade också om planerade prov och tävlingar kommande verksamhetsår.
Årsmötet kommer att hållas tisdag den 22 februari kl. 18.00. Sekreteraren informerade angående den nya valordningen och meil har utgått till alla medlemmar inför valet av ny styrelse. Kallelse till årsmötet utgår senast 1 januari 2022.
Efter mötet bjöd klubben på gröt, skinka, kaffe och kaka. När kaffet var urdrucken var det dags för julklappslotteriet och i år hade tomten varit extra givmild så alla fick var sin klapp. Ett STORT och VARMT TACK till tomtenissarna Gudrun och Agnetha som möjliggör att även vi vuxna får känna oss som barn ibland!
Med en önskan om en God Jul och Ett gott nytt år avslutades årets sista medlemsmöte!