Årets sista medlemsmöte genomfördes under söndagskvällen.
Styrelsen informerade om det gångna årets aktiviteter och vad som planeras under år 2024. Under detta verksamhetsår har mycket hänt. Klubben har, liksom kungen, firat 50-års jubileum som firades med Öppet Hus och middag på kvällen. Ett nytt staket mot den hårt trafikerade vägen har satts upp, nya möbler har köps in till klubbstugan, Nose work tävlingar, brukstävlingar och rallytävlingar har avlöst varandra. Med andra ord ett aktivt år.

Ordföranden informerade angående planering för nästa år. Den största nyheten är nog att Marknadsskallet endast kommer att arrangeras en dag, under söndagen och då med två domare. Den gamla värmepumpen har gjort sitt, den inköptes 2008 så den är dags att bytas ut. Styrelsen avser att söka ur bygdemedel.
I februari startar en studiecirkel som handlar om Blygerhundar och sedan årsmötet.

Efter mötet bjöd klubben på glögg, gröt och skinka, kaffe och kaka samt utlottning av julklappar som några lyckliga fick ta med sig hem!

STYRELSEN VILL TILL SIST ÖNSKA ALLA MEDLEMMAR, LOKALKLUBBAR OCH DISTRIKT EN FRIDFULL JUL OCH ETT GOTT NYTT VERKSAMHETS ÅR 2024!